KARAMAN / SARIVELİLER - Dumlugöze İmam Hatip Ortaokulu

(000) 000-0000
DUMLUGÖZE KÖYÜ DUMLUGÖZE KÜME EVLERİ NO 879A SARIVELİLER / KARAMAN
Vizyon
Eğitimde fırsat eşitliğini yakalayarak, bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişme açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Dumlugoze İmam Hatip Ortaokulu olarak misyonumuz: Öğrencilerimizi en iyi öğrenme koşullarında, özgüven sahibi, bilgiye ulaşma yollarını bilen ve öğrendiklerini uygulayan , eğitim ve öğretimi hayat felsefesi olarak kabul eden bir yönetim şekliyle öğrencilerimizi hayata ve ortaöğrenime hazırlayarak Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkelerini en üst düzeyde gerçekleştirmektir.
Öğretim Şekli :TAM GÜN
KALORİFER
Köy minibüsleri
yok
Dumlugöze Köyü Sarıveliler/KARAMAN
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
KARAMAN il merkezine 195 km, Sarıveliler ilçe merkezine 23 km (40 dk), Alanya/ANTALYA ilçe merkezine 66 km ( 1 sa 50 dk) mesafededir.
Satranç
Çöpten Gaza projesi